Σάββατο 25 Μαρ 2017
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

3 Σχόλια

 1. ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Καλημέρα σας. Αν αυτό το κείμενο: >>>> «Τις απολύσεις τεσσάρων εκπαιδευτικών για πειθαρχικά παραπτώματα, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.
  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, όλες οι αποφάσεις αφορούσαν το πειθαρχικό παράπτωμα της αδικαιολόγητης αποχής από την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
  Πρόκειται για δυο εκπαιδευτικούς από την Κεντρική Μακεδονία, έναν από την Κρήτη και έναν από το Νότιο Αιγαίο, στους οποίους είχε επιβληθεί από τα Πειθαρχικά Συμβούλια η ποινή της οριστικής παύσης», έρχεται σε αντιστοιχία με τον τίτλο του δημοσιεύματος σας, τότε λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καλά με αυτού του είδους την «ανεξάρτητη» δημοσιογραφική δεοντολογία!

  Reply
 2. ΚΩΣΤΑΣ

  Αλλάξτε το όνομα από παρακρητικά σε παραπληροφόρηση ταιριάζει καλύτερα!!!!

  Reply
  1. Ομάδα Παρα...Σύνταξης

   Αν δεν σας αρέσει κε Κώστα (αν είναι αυτό το όνομά σας) μπορείτε να μη μας επισκέπτεσθε. Εξάλλου, και άλλες σελίδες με τον ίδιο τίτλο βγήκαν, αλλά δεν σας είδα να αντιδράτε έτσι. Επειδή λειτουργούμε δημοκρατικά ανεβάζουμε το σχόλιό σας. Και ο τίτλος ανταποκρίνεται στο γεγονός ότι υπέγραψε τις απολύσεις, έστω και αν αυτές ήταν για πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο δεν μας το εξηγούν. Θυμόσαστε παλαιότερα να έχει βγει κάτι ανάλογο στη δημοσιότητα; Σερφάρετε λοιπόν στις σελίδες που θεωρείτε ότι σας πληροφορούν όπως πρέπει και αφήστε τα parakritika να παραπληροφορούν! Παντελής Γιαΐτσης – Δημοσιογράφος… ακόμα

   Reply

Αφήστε το μήνυμά σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

©: 2016, Εκδόσεις FTP | Parakritika.gr... Αν ζητάς την άλλη όψη της Κρητικής είδησης | Στείλτε το μήνυμά σας