Παρασκευή 24 Μαρ 2017
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ:

9 Σχόλια

 1. αλεξης

  Όταν το μόνιμο προσωπικό είναι άχρηστο και ανίκανο να εκτελέσει τις βασικές εργασίες που του ανατίθενται τότε είναι λογικό σε θέσεις ευθύνης (όπως επιστασία) να τοποθετούνται άτομα του εργολάβου τα οποία είναι πιο ικανά.
  Δυστυχώς η ΔΕΔΙΣΑ, ως ελληνικό δημόσιο με πλήθος πολιτικών παρεμβάσεων, δεν είναι σε θέση να επιβάλει ποινές ή και να απομακρύνει άτομα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων εργαζομένων και επανειλημμένα προκαλούν καταστροφές ή οικειοποιούνται και αφαιρούν κατ’ εξακολούθηση τον εξοπλισμό και τους πόρους της μονάδας. Αντίστοιχα δεν της επιτρέπεται να επιβραβεύσει και να αναδείξει τους εργαζομένους που κάνουν σωστά την δουλειά τους.

  Reply
  1. Κώστας

   Δεν ξέρω <> τι αντίληψη έχεις για της συνθήκες εργασίας της ΔΕΔΙΣΑ και έχεις το θράσος να μιλάς τόσο απαξιωτικά για το προσωπικό της…??? Και αυτούς που εσύ αποκαλείς άχρηστο και ανίκανο να εκτελέσει τις βασικές εργασίες που του ανατίθενται να ξέρεις ότι αυτό το προσωπικό σου ξεβρομίζει τους δρόμους για να περπατάς εσύ στα καθαρά και αυτό το προσωπικό διαχειρίζεται τα δικά σου σκουπίδια που βγάζεις από το σπίτι σου…Οπότε θα πρέπει να το ξανασκεφτείς…Δεν σε τιμά να μιλάς έτσι χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα…Και σημειωτέων δεν είναι κανείς από τους εργαζόμενους σκουπιδιάρηδες αν έχεις αυτή την εντύπωση…Εργαζόμενοι είναι που εσύ τους έχεις ανάγκη…

   Reply
   1. Αλεξης

    Φίλε Κώστα δεν θέλω να θίξω όλους τους μόνιμους, αλλά ένα σημαντικό μέρος αυτών

    Reply
    1. Κώστας

     Και που το ξέρεις εσύ αυτό…??? Πόσους ξέρεις εσύ από αυτούς και το λες…??? Πως και απο πού τους γνωρίζεις…???

     Reply
 2. Ανωνυμος

  Κώστα πέρα απο το ηθικό κομμάτι καλό θα ήταν στο συγκεκριμένο κύριο (ΑΛΕΞΗ) να γίνει ΜΗΝΥΣΗ ώστε να αποδείξη στο δικαστήριο τα λεγόμενα του.Έτσι ώστε να γνωρίσουμε κι εμείς αυτόν που μας αποκαλεί άχρηστους και κλέφτες…

  Reply
 3. Δημητρης

  Αλεξη φανερωσου…ο Τσιπρας δεν εισαι?

  Reply
 4. Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΝΑ ΛΈΓΕΤΑΙ.

  Εγώ από την πλευρά μου θα πρότεινα σε όποιον εργαζόμενο σε οποιαδήποτε εταιρία και αν εργάζεται να προσπαθεί να βρίσκει την λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζει μέσω των οργάνων της εταιρίας και όχι μέσω δημοσιογραφικής προβολής καθώς με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις για αυτήν και δεν βοηθάει καθόλου τον ίδιο που παρεμπιπτόντως εκτίθενται σε εμάς που τον ξέρουμε.

  Reply
 5. ΑΓΝΩΣΤΟΣ

  Κώστα αυτά να τα βλέπετε εσείς σαν σωματείο.Και να ξέρουν οι κύριοι προησταμένοι του εργοστασίου που δίνουν της θέσεις κλειδία σε ρουφιάνους που τους κράζουν.Μετά μόνο να κράζει ξέρει ο κύριος Αλέξης και για τίποτα άλλο δεν κάνει και απορώ πως δουλέυει ακόμα στην εταιρία.

  Reply
 6. αντωνης

  την επόμενη φορά που θα κάτσει κάποιος να με κατηγορήσει επειδή με πήραν συνάδελφοί μου και μου το λέγανε θα απαιτήσω να περάσετε διοικητικό συμβούλιο μερικοί γιατί προσβάλετε και εκθέτετε το πρόσωπο μου και με μειώνετε επανειλημμένες φορές. Θα ζητήσω από το σωματείο εργατών της ΔΕΔΙΣΑ να σας καλέσουν στο διοικητικό συμβούλιο γιατί πολλές φορές με προσβάλατε και με κατηγορήσατε για κάτι που δεν έχω κάνει και πολλές φορές μου πουλάτε ειρωνεία πάνω στην δουλειά θα ζητήσω από το διοικητικό συμβούλιο την παραδειγματική τιμωρία που θα σας αρμόζει και τότε θα πω και άλλα πολλά που δεν τα γνωρίζουν. Αντε γιατί όλο ασχολείστε με το όνομα μου και το πρόσωπο μου και με προσβάλετε ηθικά και μου κάνετε ζημιά στην ψυχολογία μου.

  Reply

Αφήστε το μήνυμά σας

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

©: 2016, Εκδόσεις FTP | Parakritika.gr... Αν ζητάς την άλλη όψη της Κρητικής είδησης | Στείλτε το μήνυμά σας