Το αφιέρωμα στην Εθνική μας και το εντυπωσιακό λογότυπο του Ευρωμπάσκετ Νέων – Ανδρών στην Κρήτη

Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα ετοίμασε η FIBA για την εθνική μας ομάδα νέων-ανδρών, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κρήτη (15-23 Ιουλίου).

Στην προετοιμασία κλήθηκαν 18 παίκτες: Γιάννης Αγραβάνης, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Κώστας Αντεκουντούμπο, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Νίκος Δίπλαρος, Δημήτρης Φλιώνης, Νίκος Καμαριανός, Θεόδωρος Καρράς, Αντώνης Κονιάρης, Δημήτρης Κουρέπης, Μιχάλης Λούντζης, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Κώστας Παπαδάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Διονύσης Σκουλίδας, Διονύσης Τατάρης.

Η Ελλάδα έχει τοποθετηθεί στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, οι αγώνες του οποίου θα πραγματοποιηθούν στα πανέμορφα Χανιά. Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Τσεχία.

Η εθνική μας ομάδα, θα δώσει φιλικούς αγώνες προετοιμασίας στην Γερμανία (23-24 Ιουνίου) κι επίσης, θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Ιταλίας με την συμμετοχή της Ιταλίας, της Ουκρανίας και του Ισραήλ (30 Ιουνίου-2 Ιουλίου). Το τελευταίο τουρνουά της ελληνικής ομάδας είναι προγραμματισμένο να γίνει στα Χανιά και το Ρέθυμνο (10-12 Ιουλίου) με την συμμετοχή της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ισλανδίας. Μάλιστα, η είσοδος για τους φιλάθλους στο τουρνουά, θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Εντυπωσιακό το λογότυπο

Ασύλληπτης ομορφιάς το logo του Eurobasket νέων-ανδρών

Ένα απο τα ομορφότερα logo στην ιστορία των μεγάλων διοργανώσεων, αν όχι το ομορφότερο, είναι αυτό που δημιουργήθηκε για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ νέων-ανδρών, το οποίο εφέτος, θα διεξαχθεί στην Κρήτη (15-23 Ιουλίου).

Το… περίγραμμα του μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδος και για πολλούς του ωραιότερου, «τοποθετήθηκε» σε ένα παρκέ και πλέον, το λογότυπο αυτό, θα μας… συντροφεύει, μέχρι την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι στη FIBA, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το σχεδιασμό του και δεν είναι τυχαίο, ότι εχουν αποσπάσει μόνον θετικά σχόλια, απο τους λάτρεις της «πορτοκαλί θεάς».

Το logo αυτό, θα κοσμεί όλες τις αφίσες στους δρόμους και στα γήπεδα, τις μπασκετικες ιστοσελίδες και όχι μόνο. Το κυριότερο όμως, είναι ότι θα «ταξιδέψει» σε ολόκληρο τον κόσμο διότι το 9ημερο αυτό του Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί το Eurobasket νέων-ανδρών, η Κρήτη… θα μπει στα σπίτια εκατομμυρίων ανθρώπων.