Τι είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ για νέα low cost εταιρία στα Χανιά και τι απάντησε στις καταγγελίες Παπαβασιλείου

Τι κι αν έφυγε η Ryanair για το χειμώνα; Επιμελητήριο και φορείς των Χανίων φαίνεται πως έχουν έτοιμο το plan b για να καλυφθεί το κενό των Ιρλανδών.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ημερίδα επιχειρεηματικότητας που θα πραγματοιποιηθεί στο ΕΒΕΧ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μαργαρώνης, σημείωσε πως υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για να μπουν στο αεροδρόμιο των Χανίων, ενώ ήδη είναι σε εξέλιξη συζητήσεις με άλλη εταιρεία οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Πάντως ανακοινώσεις θα γίνουν όταν και εάν υπάρξουν τελικά, θετικά αποτελέσματα.

Απάντηση σε Παπαβασιλείου

Εν τω μεταξύ, απαντώντας σε άλλη ερώτηση για τις καταγγελίες που έκανε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της υποψηφιότητας του για την Προεδρία του ΕΒΕΧ ο κ. Μιχάλης Παπαβασιλείου την περασμένη Δευτέρα, σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση της ΕΤΑΝ, ο κ. Μαργαρώνης είπε… «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα μέλη μας, ότι στο Επιμελητήριο γίνεται μία σοβαρή και καθαρή διαχείριση των οικονομικών πόρων. Η διοίκηση μαζίμε τον εξαιρετικό διευθυντή που έχουμε εδώ και χρόνια, προστατεύουμε το φορέα και τα έσοδά του. Σύντομα, μαζί με το διοικητικό, θα έχουμε και τον οικονομικό απολογισμό, όπως κάνουμε κάθε χρόνο».