Προσωρινή λύση στο πρόβλημα στέγασης των φοιτητών στα Χανιά

Τουλάχιστον για φέτος θα λυθεί το πρόβλημα της στέγασης των φοιτητών στα Χανιά, όπως προέκυψε μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Χανίων, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Χανίων.

Αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση των πλέον οικονομικών, αλλά ταυτόχρονα κατάλληλων καταλυμάτων, ώστε να λυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πρόβλημα, ίσως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όπως είπε στους φοιτητές που ήταν παρόντες, ο Δήμαρχος Χανίων.

Εν τω μεταξύ, στις 23 Οκτωβρίου, όπως έγινε γνωστό σήμερα κατά την διάρκεια σύσκεψης, θα μπορούν να μείνουν σε ξενοδοχείο που μισθώνει το ΤΕΙ Κρήτης, οι 16 φοιτητές του Ιδρύματος οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξεύρεση κατοικίας.

Ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων

Μετά από συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων κύριο Βάμβουκα, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων προσκαλεί τα μέλη της να εκδηλώσουν  ενδιαφέρον για την μίσθωση δωματίων – διαμερισμάτων σε φοιτητές, από την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι τα μέσα Ιουνίου, για ένα μικρό αριθμό φοιτητών που χρειάζονται στέγη.