Το σουηδικό reality «Superstars» γυρίζεται στα Χανιά!

Από την παραλία του Λουτρακίου στο Ακρωτήρι ξεκίνησαν χθες τα γυρίσματα για την Σουηδική παραγωγή reality Superstar 2018, ενώ σήμερα οι συμμετέχοντες αθλητές θα συμμετέχουν στα γυρίσματα που θα γίνουν στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων (παιδικές κατασκηνώσεις)!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Χανιώτικα Νέα” η Σουηδική παραγωγή δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία με τους τοπικούς φορείς καθώς όλη η διαδικασία των αδειοδοτήσεων έγινε πολύ γρήγορα, ενώ πολύ καλή είναι και η συνεργασία με τους ντόπιους επαγγελματίες.

Στη συγκεκριμένη παραγωγή συμμετέχουν 8 γνωστοί Σουηδοί πρώην αθλητές που συναγωνίζονται σε διάφορα αθλήματα στη θάλασσα, σε στίβο, mountain bike, τοξοβολία κά. ενώ νικητής θεωρείται ο αθλητής που θα έχει τις καλύτερες επιδόσεις συνολικά.

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου σε διάφορα σημεία των Χανίων, ενώ η σειρά θα προβληθεί το χειμώνα στο κανάλι 5 της Σουηδικής τηλεόρασης που ειδικεύεται σε τέτοιους είδους παραγωγές. Οι αθλητές διαμένουν σε πολυτελή βίλα, ενώ συνολικά την παραγωγή υποστηρίζουν πάνω από 50 άτομα με τα περισσότερα γυρίσματα να γίνονται σε εξωτερικούς χώρους.

Την Τετάρτη έγιναν δοκιμαστικά γυρίσματα στην περιοχή των Αποστόλων, τα πρώτα αθλήματα και γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν χθες στην παραλία του Λουτρακίου στο Ακρωτήρι, ενώ σήμερα Παρασκευή θα συνεχισθούν στις παλιές παιδικές κατασκηνώσεις στους Αγίους Αποστόλους, στο γήπεδο των Περβολίων και σε άλλες περιοχές των Χανίων.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη παραγωγή είναι η τρίτη που γυρίζεται σε ένα χρόνο στα Χανιά, καθώς πριν από 12 περίπου μήνες είχε γυριστεί ένα Βρεταννικό reality και στις αρχές του καλοκαιριού ένα ανάλογο πρόγραμμα από τη Γαλλία. Ειδικά για το τελευταίο εκτιμάται ότι άφησε πάνω από 1 εκ. ευρώ στην τοπική οικονομία.

Γυρίσματα και στον Πλατανιά

Στις 24 Οκτωβρίου 2017, η Σουηδική εταιρεία παραγωγής ITV STUDIOS SWEDEN AB, για λογαριασμό του Σουηδικού καναλιού «KANAL 5» (www.dplay.se/kanal5), θα βρίσκεται στο Δήμο Πλατανιά προκειμένου να πραγματοποιήσει τηλεοπτικά γυρίσματα της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής «SUPERSTARS» (www.dplay.se/superstars), για την προβολή της σεζόν 2018 στην Σουηδία. Το τηλεοπτικό συνεργείο στο σύνολό του θα απαρτίζεται περίπου από 50-60 άτομα, συμπεριλαμβανομένου των Σουηδών αθλητών, παρουσιαστών και τεχνικού προσωπικού.

Μέσα από τα γυρίσματα , όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, θα δοθεί η δυνατότητα να αναδειχθούν όμορφες τοποθεσίες και φυσικά αξιοθέατα του Δήμου Πλατανιά , και μέσα από αυτά οι Σουηδοί τηλεθεατές να έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν μέσα από αυτές τις εικόνες.

Σημειώνεται επίσης ότι το Δήμο Πλατανιά θα επισκεφθεί – στις 21 Οκτωβρίου – και ο δημοφιλής ιαπωνικός τηλεοπτικός σταθμός TV Man Union, προκειμένου να πραγματοποιήσει επίγειες λήψεις στην τκ κοινότητα Βουβών και ιδιαίτερα στο Μνημειακό δένδρο της Ελιάς των Βουβών, στο πλαίσιο παραγωγής ντοκιμαντέρ πολιτιστικού περιεχομένου με τίτλο “Discovery of the World’s Mysteries”.