Μ. Σπυριδάκης: Ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες για τον Πλατανιά;

Ραγδαίες μπορεί να είναι οι εξελίξεις στον Πλατανιά το προσεχές διάστημα καθώς στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση και προβληματισμός και για το ρόστερ και ακόμα και για το τεχνικό επιτελείο. Η νέα ήττα των Χανιωτών από την Λαμία στην Super League Σουρωτή κάνει εξαιρετικά δύσκολη πια την υπόθεση παραμονής και φέρνει σύσκεψη κορυφής υπό τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μαθιουλάκη την Δευτέρα. Αυτήν την στιγμή όλα είναι ανοιχτά και ακόμα και για το θέμα του πάγκου και του κόουτς Παράσχου.

Βέβαια, το ζητούμενο δεν είναι απλά να αποδοθούν ευθύνες στα «ευκολότερα θύματα» καθώς τα λάθη είναι πάρα πολλά και σε όλα τα επίπεδα.

Σίγουρα, ο κόουτς Παράσχος φέρει κι εκείνος τις ευθύνες που του αναλογούν αλλά πλανώνται πλάνην οικτράν εκείνοι που πιστεύουν ότι η σημερινή εικόνα της ομάδας είναι αποτέλεσμα της κακής προετοιμασίας,προπόνησης ή κοουτσαρίσματος.

Τώρα είναι η στιγμή να αναλογιστούν ΟΛΟΙ πως έφτασε σε αυτό το σημείο μια ομάδα που τα δυο τελευταία χρόνια είχε χάσει στις λεπτομέρειες την έξοδο της στην Ευρώπη…

Γιατί, το πρόβλημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό.Είναι και αγωνιστικό αλλά πρωτίστως είναι θέμα προσανατολισμού του σωματείου, εν τω συνόλω του.

Από τις περσινές διοικητικές παλινωδίες, στις επιλογές παικτών και αυτών που τις εισηγήθηκαν, και κυρίως από την οικονομική αδυναμία (;) να αντικατασταθούν, σε κάποιο βαθμό σημαντικοί παίκτες του περσινού ρόστερ.

Άλλωστε, οι συχνές και συνεχείς αναφορές του ίδιου του Παράσχου στην αδυναμία της φετινής στελέχωσης μόνον τυχαίες δεν μπορεί να είναι.

Αν  κάποιοι τώρα,πραγματικά, πιστεύουν ότι το πραγματικό πρόβλημα του φετινού Πλατανιά είναι ο προπονητής-που επαναλαμβάνουμε έχει και εκείνος μερίδιο ευθυνών-τότε ας ξεκινήσουν από τώρα τα πλάνα τους για την Football League…