«Γράψε ό,τι θες»! Η απάντηση συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ σε άνδρα της Τροχαίας!

Αυτή ήταν η απάντηση οδηγού συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ, όταν τροχονόμος έκοψε κλήση για παραβάσεις στη γωνία των οδών Βαμβακά και Ρενιέρη στα Χανιά το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του Parakritika.gr (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας), το αυτοκίνητο του ΔΕΔΔΗΕ πήρε κλειστά τη στροφή και μαζί του πήρε και τον προφυλακτήρα ενός Ι.Χ.

Επί τόπου κλήθηκε η Τροχαία, που βεβαίωσε εκατέρωθεν κλήσεις (καθώς το Ι.Χ. της γυναίκας ήταν παρκαρισμένο στη γωνία).

Προσπάθησε δε, πριν την… αποστομωτική απάντηση, να πείσει τον άνδρα της Τροχαίας να μην κόψει την κλήση!

Όπως δε αναφέρει ο αναγνώστης, το συνεργείο προσπάθησε να φύγει, αλλά τους σταμάτησε η ιδιοκτήτρια του άλλου αυτοκινήτου που… έχασε τον προφυλακτήρα της.

Σημειωτέον δε, ότι η φωτογραφία είναι πριν τη γωνία του συμβάντος, αφού το Ι.Χ.Φ. του ΔΕΔΔΗΕ υποχρεώθηκε από την ιδιοκτήτρια του Ι.Χ.Ε., ενώ είχε περάσει το σημείο σύγκρουσης, να επιστρέψει και να σταθμεύσει πριν από αυτό.

Ερωτηθείς ο ΔΕΔΔΗΕ, απορρίπτει μετά πάσης βεβαιότητας τα όσα καταγγέλλονται από τον δικηγόρο της παθούσης και δηλώνει ότι ο οδηγός είπε… «Γράψε μας, μα θα σου φέρω το δίπλωμά μου».

Προκειμένου να μη διακόψει την κυκλοφορία, πάρκαρε σε ελεύθερο χώρο και μετά από λίγη ώρα προσκομίστηκε, ενώ ήταν ακόμη εκεί ο άνδρας της Τροχαίας.

«Εκτιμούμε ότι το θέμα ανακινείται προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις για δικαστική χρήση», τονίζουν από το ΔΕΔΔΗΕ.