Υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων; Παραιτείται από Γ.Γ. Εμπορίου ο Αντώνης Παπαδεράκης!

Παραιτείται από Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ο Χανιώτης, Αντώνης Παπαδεράκης, όπως ανακοίνωσε στους συνεργάτες και στους εργαζόμενους στη Γενική Γραμματεία.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Euro2Day.gr, η απόφαση αυτή σχετίζεται με την προσωπική επιθυμία του κ. Παπαδεράκη να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, καθώς ο ίδιος κρίνει ότι έχει ολοκληρωθεί το έργο του στη γενική γραμματεία, τόσο από νομοθετικής πλευράς όσο και από πλευράς ρυθμίσεων στην αγορά.

Για την πρόθεσή του να παρατηθεί, έχει ήδη ενημερωθεί ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου αλλά και η κυβέρνηση.

Συνεργάτες του κ. Παπαδεράκη αναφέρουν ότι ο γ.γ. θα παραμείνει στη θέση του, έως ότου οριστεί αντικαταστάτης του.

Οι συζητήσεις πάντως στα Χανιά το τελευταίο διάστημα -και ειδικά στα «πηγαδάκια» που βρίσκεται τακτικά ο κ. Παπαδεράκης- είχαν «φουντώσει» για την πιθανότητα να μπει στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων στις επόμενες εκλογές.

Σε περίπτωση που επαληθευτεί κάτι τέτοιο, τότε ο νυν Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας αποκλείεται να διεκδικήσει την επανεκλογή του, κάτι για το οποίο ουδέποτε είχε ανοίξει τα χαρτιά του μέχρι σήμερα.

Ούτως ή άλλως, ο συγκεκριμένος χώρος φαίνεται πως δεν σηκώνει δύο υποψηφίους, οπότε, η πιθανή υποψηφιότητα Παπαδεράκη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν θα προκαλέσει αντιδράσεις και από την παράταξη Σαρρή.

Οψόμεθα…