Αυτές δεν είναι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις! Κάτι συμβαίνει στη Χρυσή Ακτή και δεν μας το λένε! (φωτό)

Για μία ακόμη φορά, η απάντηση που δόθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για το τι συμβαίνει στη Χρυσή Ακτή δεν ικανοποίησε κανέναν!

Ο ίδιος ο Δήμαρχος Χανίων παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει και πως… «Έχουν γίνει κάποιες αμμοληψίες στο δυτικό άκρο της Χρυσής Ακτής. Λένε ότι έγιναν από συνεργείο του Δήμου. Δεν το έχουμε διαπιστώσει, αλλά φαίνεται ότι είναι παρεμβάσεις μετά την πλημμύρα της 26ης Οκτωβρίου. Σίγουρα έγινε επειδή υπήρχε ζημιά σε κάποιο αμμόλοφο εκεί. Θα το ερευνήσουμε σίγουρα να δούμε τι έχει συμβεί».

Μετά από δύο αποκαλυπτικά δημοσιεύματα (δείτε εδώ κι εδώ), το Parakritika.gr επανέρχεται με νέο φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται απλά για εργασίες βαρέων μηχανημάτων, μετά την καταστροφική πλημμύρα της 26ης Οκτωβρίου!

Ο Δήμος Χανίων οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή, δίπλα από τα γήπεδα του beach volley, αφού οι περίοικοι βλέπουν καθημερινά τις μπουλντόζες να μεταφέρουν άμμο και να ρίχνουν το λοφάκι, χωρίς να μπορούν να  καταλάβουν το γιατί.

Δείτε σχετικές σημερινές φωτογραφίες: