Ι. Σαριδάκης: Αόρατος ο πρόεδρος της τοπικής μας κοινότητας για το θέμα του ΚΤΕΛ

Βέλη προς τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας εξαπολύει ο κ. Ιωάννης Σαριδάκης, με επιστολή του προς το Parakritika.gr, με αφορμή το περιστατικό που ανάδειξε με τον οδηγό λεωφορείου που κατέβασε τους μαθητές στον κόμβο των Μεγάλων Χωραφιών.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Σαριδάκη:

Γράφετε κλείνοντας το σχόλιο σας, ότι:

«Για το συμβάν ενημερώθηκε ήδη ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, Γιάννης Καψανάκης, ο οποίος, μιλώντας στο Parakritika.gr, ξεκαθάρισε ότι ο οδηγός του λεωφορείου θα υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη την ενέργειά του».

Εάν Θεέ μου φύλαγε, γινότανε κάποιο δυστύχημα τι θα δήλωνε ο κ. Πρόεδρος του ΚΤΕΛ;

Βέβαια το άχρωμο άοσμο και άγευστο εμφυτευμένο ομοίωμα Προέδρου στην Τοπική μας Κοινότητα, παρέμεινε πάλι αόρατο, όπως κάνει τώρα και τριάμισι χρόνια, από τότε που ανάλαβε τα καθήκοντα του.

Όπως ήταν αόρατος όταν την 14 – 9 – 2015  η Δημοτική Αρχή έκρινε σκόπιμο, να σταματήσει τη μεταφορά των μαθητών του Δημοτικού, Γυμνάσιου και Λύκειου, (περίπου 30 μαθητές τότε), από το Καλάμι και τα Άπτερα (τέως Μεγάλα Χωράφια), στη Σούδα με το λεωφορείο του Δήμου, όπως γινότανε απο την εφαρμογή του «σχεδίου Καποδίστριας», μέχρι τον Ιούνιο του έτους 2015. Γεγονός το οποίο μάθαμε οι γονείς την Παρασκευή 11 – 9 – 2015 μετά το πέρας του Αγιασμού στα Σχολεία, από την κ. Δ/ντρια, η οποία μας είπε ότι τη Δευτέρα 14/9/15, να φροντίσουμε εμείς για το πώς θα πάνε τα παιδιά μας στο Σχολείο.

Όπως ήταν αόρατος όταν ύστερα από δικές μας οχλήσεις προς το υπεραστικό ΚΤΕΛ, με δεδομένο ότι δεν υπήρχε καμιά σύμβαση, ή αίτημα, δόθηκε μια πρόχειρη λύση, για τη μεταφορά των παραπάνω μαθητών, με τα τόσα προβλήματα παρατηρήθηκαν τον πρώτο χρόνο, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ !!!

Όπως είναι αόρατος σε κάθε υποχρέωση της τοπικής μας Κοινότητας.

Με την ευκαιρία θέλω να ρωτήσω τη σεβαστή Δημοτικήν Αρχή:
Η τοπική μας Κοινότητα εξακολουθεί να υπάγεται στο Δήμο Χανίων, ή την καταργήσατε σιωπηρά, όπως σιωπηρά έχετε καταργήσει για την τοπική μας Κοινότητα τα άρθρα 84,85,86,89 & 91 του Ν. 3852/2010  «Νέα Αρχιτ/κή της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης – Πρόγραµµα Καλλικράτης», που έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ 87Α/7-6-2010, το  Κοινοτικό γραφείο που παραμένει κλειστό από το Σεπτέμβρη του 2014, και το πλήρως ανακαινισμένο και το έτοιμο προς χρήση ιδιόκτητο ακίνητο του Φρουρίου Κουλές στα Άπτερα από ανάληψης των καθηκόντων της;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *