Από την Πελοπόννησο στην Κρήτη ο Μανώλης Λουδάρος! Θα κάνει με καγιάκ τον περίπλου του νησιού (βίντεο κ’ φωτο)

Ξεκίνησε στις αρχές του Ιανουαρίου από την Πελοπόννησο και ήδη έχει διανύσει μία πολύ μεγάλη απόσταση, φτάνοντας στην Κρήτη.

Ο λόγος για τον Μανώλη Λουδάρο, ο οποίος με το καγιάκ του θα πραγματοποιήσει τον περίπλου της Κρήτης, ενημερώνοντας καθημερινά από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για οτιδήποτε κάνει.

Δείτε την πορεία του… ζωντανά!

Αναφέρει… «Η αγάπη μου για τη φύση, τα ταξίδια και την περιπέτεια με ωθούσε πάντα στην αναζήτηση των προσωπικών μου ορίων. Η πρώτη μου επαφή με το καγιάκ υπήρξε καθοριστική και οι δυνατές εμπειρίες που ακολούθησαν άλλαξαν τον τρόπο ζωής μου για πάντα. Την 1.1.2018 με αφετηρία την Ελαφόνησο, θα ξεκινήσω αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι, προσπαθώντας μέσω Κυθήρων και Αντικυθήρων να προσεγγίσω την Κρήτη και να συνεχίσω με τον περίπλου αυτής. Τερματισμός του ταξιδιού θα αποτελέσει η Άγρια Γραμβούσα, έχοντας διασχίσει περίπου 800χλμ (500μίλια). Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δε θα υπάρχει καμία εξωτερική υποστήριξη, ενώ υπολογίζεται να διαρκέσει περίπου ένα μήνα. Ο γύρος της Κρήτης αποτελεί ένα νέο στόχο από μια σειρά εγχειρημάτων στην προσπάθεια μου να κωπηλατήσω χειμώνα γύρω από τις μεγαλύτερες επιφάνειες ξηράς της Ελλάδας. Η επιλογή της ημερομηνίας είναι συμβολική, γιατί αποτελεί για μένα ένα νέο ξεκίνημα και προσθέτει λόγω συνθηκών, το μέγιστο βαθμό δυσκολίας στο εγχείρημα, κάνοντάς με να αναρωτιέμαι…είναι εφικτό;».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *