Πώς τα κατάφερε ο Κουκιανάκης, ενώ στο Γαλατά περιμένουν ακόμα; Νέα αίθουσα και τουαλέτες για το Γενικό Λύκειο Βάμου! (φωτο)

Μία νέα προκατασκευασμένη αίθουσα που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας απέκτησε το Γενικό Λύκειο Βάμου, μαζί με τρεις νέες τουαλέτες για όλο το σχολικό συγκρότημα.

Υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Λεωνίδα Λιμαντζάκη, η αίθουσα και οι τουαλέτες τοποθετήθηκαν το πρωί και αυτός ήταη και ο λόγος που το σχολείο έμεινε κλειστό.

Μιλώντας στο Parakritika.gr, ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, τόνισε πως βούληση της Δημοτικής Αρχής είναι να ολοκληρωθεί η πρότασή της και να ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον οι εργασίες ανέγερσης του νέου Γενικού Λυκείου στο Βάμο.

«Η αίθουσα που τοποθετήθηκε, όπως και οι τουαλέτες, πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζονται. Μπορεί να είναι προκάτ, ωστόσο, έχουμε προσέξει ώστε να μην υπάρχουν ζητήματα υγρασίας, μόνωσης και θέρμανσης για τα παιδιά. Λάβαμε 75.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης για το σύνολο του έργου. Βγήκε η πολεοδομική άδεια που απαιτείται, όπως και όλα τα σχετικά έγγραφα. Συνεχίζεται πάντως η πίεσή μας προς την Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας, που είναι ένα νέο σχολείο στο Βάμο», είπε ο κ. Κουκιανάκης.

Να σημειωθεί πως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο κ. Κουκιανάκης κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που ζητούσαν γονείς, καθηγητές και μαθητές στο Βάμο, ώστε να διευκολυνθεί η εκπαιδευτική διαδικασία!

Την ίδια ώρα, όπως κατ΄επανάληψη έχει επισημάνει το Parakritika.gr, δάσκαλοι και μαθητές συνωστίζονται σε ακατάλληλες προκάτ αίθουσες στο 1ο και 2ο Δημοτικά Σχολεία Νέας Κυδωνίας στο Γαλατά, παρά το γεγονός ότι εδώ και 2,5 χρόνια λαμβάνουν υποσχέσεις και δεσμεύσεις ότι το πρόβλημά τους θα λυθεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *